tisdag 4 mars 2008

Intranätkonferens i maj

Min önskan gick i uppfyllelse, det blir en konferens enbart om intranät. Det är IBCeuroforum som arrangerar den i Stockholm den 21-22 maj och programmet ser intressant ut. Bland annat om hur man strukturerar ett intranät utifrån användarnas arbetssätt, webb 2.0 i intranät, sök och mycket annat. Dessutom en workshop: Innehåll som ger resultat - skriv för intranätet. Som sagt, verkligen bra och kanske det bästa - att träffa andra som håller på med samma sak. Det är ju särskilt eftertraktat av oss som sitter bakom brandväggarna.
http://ibceuroforum.se/konferenser/intranet/

1 kommentar:

Anonym sa...

Vill passa på att också tipsa om Ability Partners konferens Intranätdagarna 2008. Evenemanget är en vidareutveckling av de tidigare mycket uppskattade konferenserna om intranät coh verksamhetsportaler.

På evenemanget finns två internatinella key note speaker - Gerry McGovern och Richard Dennison från BT, (Brittish Telecom). Man får också ta del av ytterligare 10 praktikfall: Swedbank, Östergötlands läns landsting, TDC, Röda Korset, Posten, Nordea, Svenska Fastighetsförmedling, Sony Ericsson och SAS.

Läs mer om konferensen på http://www.abilitypartner.se/seminarier_intranatdagarna_2008.htm